KK Oblak - logo

Z dejavnostjo stavbno kleparstvo sem pričel leta 1992. Bogate izkušnje in znanje sem prevzel od očeta, ki se je z kleparstvom ukvarjal 40 let. Po nekaj letih sem dejavnost razširil še na krovstvo ter kasneje tudi na tesarstvo. Leta 2001 sem ustanovil podjetje KK Oblak, d.o.o. v katerem nas je 5 zaposlenih. 

Ukvarjamo se z  izdelovanjem ostrešij, raznih nadstreškov, krovskimi deli, kleparskimi deli, izdelavo podstrešnih stanovanj, toplotnimi izolacijami ter suho-montažnimi izdelki. Pred nekaj leti pa smo postavili tudi prvo brunarico. Ker je bila izgradnja uspešna, smo se odločili, da v ponudbo damo še izdelavo in postavitev montažnih hiš ter brunaric.

Redno se udeležujemo strokovnih in izobraževalnih seminarjev za kvalitetno vgradnjo sodobnih materialov. Trudimo se, da dela izvajamo kvalitetno in strokovno, pri tem uporabljamo kvalitetne in sodobne materiale, z lastno žago poskrbimo za kvaliteten les. Pridobili smo tudi certifikat za konstrukcijski les (preberi več). Imamo lastne prevoze za dovoz in odvoz materiala. Trudimo se, da so stranke čim bolj zadovoljne!

Našo dejavnost lahko sedaj spremljate tudi na Facebooku.

 

 
Za informacije o naši politiki varovanja osebnih podatkov kliknite tukaj.